De school heeft vorig schooljaar tijdens Corona een video gemaakt over de school. Deze geeft een goed en realistisch beeld van hoe het er op school aan toegaat. De film is nog gemaakt in het vorige schoolgebouw,; u kunt de film hier bekijken  (u wordt doorgestuurd naar youtube).

Als u meer wilt weten hoe oud bekende en onbekende vrijeschoolleerlingen hun schooltijd ervaren zijn deze video’s die de Vereniging van Vrijscholen zeer recent op Youtube heeft gezet. U kunt deze hier vinden.

Een wat oudere film over de ervaring van bekende en onbekende oud-leerlingen kunt u op Vimeo vinden:, klik hier voor de link (u wordt doorgelinkt naar een film op vimeo; u moet wel ingelogd zijn. Dat kan met een google-account; als u nog geen account heeft kunt u er ook direct een maken, er zijn geen kosten aan verbonden.)

En bladert u eens rustig door deze website! De kans is heel groot dat u de naam vrijeschool kent. Maar onze ervaring is dat vrijwel iedereen die er nooit mee te maken heeft gehad geen idee heeft hoe het er op school aan toegaat. Wij vinden het een “(buiten)gewone” school, met heel veel extra’s. En vooral met een goede en prettige sfeer! Lees verder en laat u verrassen….